Wie zijn wij?

RED is het tienerwerk van God’s Embassy Amsterdam.

RED staat voor rood, passie en het bloed van Jezus! Maar ook voor redding! Als tiener die gelooft in God is het goed om te beseffen wie je bent in Christus. Omdat je voor God hebt gekozen behoor je tot de familie van God. Je hebt je leven aan Jezus gegeven, en Jezus heeft Zijn leven vrijwillig gegeven aan jou door aan het kruis te gaan, Hij was onschuldig, en Zijn bloed heeft je geRED. Dit hoorde allemaal bij het meesterplan van God de Vader om de wereld te redden zodat je naar Hem komen!

Bij RED staat God centraal, en willen wij als team de tieners supporten, zodat ze ontdekken wie zij zijn in Christus! RED heeft een gave jongeren ruimte waar wij bij elkaar komen om met elkaar op te trekken en relaties te bouwen. Er is altijd wat lekkers, veel fun, en God!

Kom jij ook een keer langs? Elke 1e en 3e zondag komen wij samen in de RED room op de Ellerman Straat 30, 1114AK, Amsterdam Duivendrecht. Om 10:30 starten we.

Wil je meer info? stuur ons dan een mail: info@redwow.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: