WOW – Ways of Wisdom

WOW is voor jong volwassenen die meer van God willen. WOW staat voor ways of wisdom, en dat komt voort vanuit het bijbelboek Spreuken. Wie wil er nu geen wijsheid?
Wijsheid is echt nodig vandaag de dag!

WIJSHEID

Het Bijbelboek spreuken staat vol met wijsheid, zeker de 1e negen hoofdstukken is speciaal geschreven voor de jong volwassenen. Een leven zonder God leert ons de
volgende dingen: zo snel mogelijk succesvol zijn. Maar zo werkt het niet.
Geld is ondergeschikt aan wijsheid. Snelle seks, korte relaties, verkeerde vrienden.
Spreuken spreekt er duidelijk over.

Wij willen de jong volwassenen bekend maken met hun Hemelse Vader!
Het gaat God om het hart! God is persoonlijk en heeft jou geschapen voor de grondlegging van de wereld. Als je identiteit in Hem is, dan wordt je wijs, en zal je een impact in je omgeving zijn.

Ben jij ook hongerig naar meer?

Heb jij behoefte aan vriendschap, doorbraak en verandering? Kom dan langs!

WOW is voor iedereen vanaf 18 jaar tot 25+

WOW gaat weer starten! We beginnen met wijsheid op woensdag! Dat is 1 keer live per maand in de RED Room, en 1 keer via zoom! Wij gaan op jacht naar wijsheid! Samen Spreuken doorspitten. Wil jij wijsheid en inzicht voor je leven? Dan is dit ideaal voor je! Dit is voor de jong volwassenen van 18 t/m 25 jaar. Wij zorgen voor een drankje en wat lekkers. Neem je bijbel mee, en een notitieblokje.

Hou de socials en de website in de gaten voor meer info! Wij hopen je te zien op de woensdagen! We starten om 19:30 in de RED Room of de andere keer via zoom. Blessings van het WOW Team!

Wil je meer info? stuur ons dan een mail: info@redwow.nl